Over

Wie is Jordy?

Jordy Pellemans (1987) is een bevlogen docent en coach van studenten. Hij heeft passie voor vele verschillende dingen zoals lezen, schrijven, experimenteren, lesgeven, en het opdoen van nieuwe inzichten in (digitale) leermiddelen en leren in het algemeen. Waar hij zelf maar niet uitgepraat over raakt zijn de huidige technologische ontwikkelingen en hoe deze raken aan onze maatschappij, het onderwijs en de toekomst.

Doel en ambities

Technologische ontwikkelingen razen momenteel in een nek brekend tempo door onze wereld en samenleving. Wat heeft dit voor invloed op mensen, onze beroepen? Hoe gaat kunstmatige intelligentie onze levens drastisch veranderen en hoe doet het dat momenteel al? Daarnaast werpt onze aanzienlijke groei in welvaart, productie en bevolking wereldwijd problemen op voor de leefbaarheid van onze planeet. Het zijn ambitie om te onderzoeken hoe technologie en duurzaamheid elkaar kunnen versterken.

Achtergrond

Jordy studeerde Engels aan de lerarenopleiding in Tilburg. Vervolgens verbreedde hij zijn talenkennis met een studie linguistics aan de Universiteit Leiden. Momenteel volgt hij een master docent Engels. Zijn werkervaring heeft hij voornamelijk opgedaan in zijn eigen onderneming en binnen het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Tot slot doet hij graag nieuwe, inspirerende inzichten op door te lezen, ontdekken, ervaren, onderzoeken én door in gesprek te gaan met mensen om hem heen. 

Schuiven naar boven